Nieuws «TERUG  

HAARSMA GROEP sponsort competitie tweespannen 2018

14-06-2018 |

Het bestuur van de VTN is bijzonder blij dat ze kunnen vertellen dat Haarsma Groep uit Tjerkwerd dit jaar haar naam verbindt aan de tweespan competitie. De laatste jaren was de deelname aan deze competitie voor jonge, nieuwe spannen minimaal en daarom is het des te mooier dat iemand als Ule Haarsma deze sponsoring op zich neemt. Haarsma zelf is een succesvol tweespan rijder en won de competitie in 2002 en 2015. De afgelopen twee jaar werd hij  kampioen van Nederland. Vorig jaar was zijn top span Celebration en Zavanno onverslaanbaar in Opmeer!

 

Het aantal tweespannen op de tuigpaard concoursen neemt af en is zeker het zorgenkindje van de tuigpaardensport. Haarsma ziet dit ook en wil met deze sponsoring een positieve bijdrage leveren aan het instant houden van de tweespancompetitie en daarmee de toekomst van de tweespan wedstrijden veiligstellen. De finale van de tweespancompetitie 2018 is op 15 september in Hoogland.

 

HAARSMA STAAT VOOR KWALITEIT

Haarsma Groep, uw partner in grond-, weg-, water- en betonbouw. Haarsma Groep heeft ruime ervaring en expertise op heel veel bouwterreinen. Vanuit Friesland realiseren we zeer uiteenlopende bouwprojecten in de noordelijke provincies, Friesland, Noord-Holland, Groningen en Drenthe. Zo verzorgen wij de complete uitvoering in grond-, weg-, water- en betonbouw.

 

Haarsma Groep is gespecialiseerd in de aanleg van rotondes tot fietstunnels, van riolering tot de complete herinrichting van woongebieden, van het aanleggen van steigers en bruggen tot het bouwen van jachthavens.

Sponsors 

 

 

het Showpaard

 

KWPN

Veenstra

KNHS