Nieuws «TERUG  

Ook in 2016 hengstenshow in Hulshorst.

09-10-2016 | Op zaterdagavond 17 december 2016 zal er weer een hengstenshow in manege “De Bullen Enk” in Hulshorst worden gehouden. Voor de 4e keer op rij wordt deze oefenavond voor jonge hengsten georganiseerd. Het publiek kan de hengsten al eens bekijken voordat ze in Ermelo hun opwachting gaan maken voor het “echte” werk. Het beloofd weer een mooi avondvullend programma te worden. De “beste tuigpaardhengst” van de avond wordt door het publiek gekozen. De organisatie is trots dat ze ook dit jaar weer een hoofdprijs beschikbaar kunnen stellen van maar liefst € 500,= !!

Uit resultaten van voorgaande jaren blijkt wel dat de hengstenshow de eerste opstap is voor het grote werk van bekende toppers. In 2013 was dit de Manno zoon Graaf Kelly, in 2014 Hiro T (toen nog bekend onder de naam Handro T) afstamming van Cizandro. Deze beide hengsten zijn inmiddels verkocht naar Amerika! De winnaar van 2015 was Icellie, zoon van Bocellie.
Veel publieke belangstelling is er inmiddels voor deze hengstenshow in Hulshorst. Verwachtingsvol wordt er uitgekeken naar de nieuwe lichting tuigpaardhengsten.

De toegang is € 5,= per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis, parkeren gratis).
Plaats: Manege de Bullen Enk, Brandsweg 1, Hulshorst.
Aanvang: 18.30 uur.
Wilt u over deze avond op de hoogte blijven? Ga dan naar onze Facebook pagina: Hengstenshow.
De organisatie is bereikbaar onder tel. 06-51817350
Ook kunt u uw vraag stellen via E-mail: hengstenshow@gmail.com
Sponsors 

 Van Doorn Ochten

 

het Showpaard

 

KWPN